وزیر صمت

وزیر صمت آماده با تاکید بر اینکه تعامل سازنده با کشورهای همسایه در حوزه اقتصاد دریاپایه هستیم، گفت: وزارت صمت قاطعانه از هر گونه تعامل همکاری بین شرکت‌های داخلی و خارجی حمایت می‌کند.

به گزارش ایراسین، وزیر صمت در نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریا محور ایران در بندرعباس گفت: تمام نوار ساحلی از چابهار تا خرمشهر حائز اهمیت است اما هرمزگان به لحاظ زیر ساختی صنعتی اصولی که در آن شکل گرفته است از اهمیت بیشتری برخوردار است.

عباس علی آبادی با بیان اینکه این رویداد بین‌المللی با تاکید بر توسعه هدفمند همکاری‌های تجاری داخلی و خارجی در میان نقش آفرینان حوزه اقتصاد دریا طراحی شده است، عنوان کرد: دریا از جهاتی مختلفی حائز اهمیت ویژه است از جمله بُعد غذایی، بُعد اقتصادی، بُعد محیط زیستی، بُعد تأمین آب شرب با استفاده از آب شیرین کن‌ها، گردشگری دریایی، تأمین انرژی.

وی با بیان اینکه استقرار شهرها در کنار دریا فرصت خوبی برای کسب و کارها است، مطرح کرد: از توانایی رسانه‌ها در جذب نیرو و منابع انسانی جهت فعالیت دریا محور بهره مند شویم.

علی آبادی با اشاره به اینکه دانش دریایی مقصد و هدف کمتر دانشگاه‌های ما بوده است، اضافه کرد: دانشگاه‌ها را به سمت دانش‌های دریا پایه هدایت کنیم.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: دسترسی به دریا در جنوب و شمال فرصت بسیار خوبی اقتصادی را ایجاد کرده است که با ایجاد زیرساخت‌ها می‌توان در زمینه‌های اقتصادی بسیار زیادی فعالیت کرد.

وی، در بخش دیگری از سخنانش اشاره کرد: دسترسی به دریا از جنوب به شمال و کشورهای شرق به غرب دسترسی به آب‌های آزاد، احداث خطوط ریلی و احداث جاده‌ها فرصت‌های بسیار خوبی برای تجار، صنعتگران و فعالان اقتصادی است.

علی آبادی در حمایت از سرمایه گذاران گفت: آمادگی حمایت و واگذاری سرمایه گذاری از دولت به بخش خصوصی را داریم سرمایه‌گذاران نگران ریسک پذیری نباشند همچنین سرمایه گذاری گسترده‌ای انجام شده است که زیرساخت آینده را فراهم می‌کند و در ساخت شناورهای صیادی، تفریحی، تجاری آمادگی جذب سرمایه گذار را داریم.

وی توضیح داد: از برنامه‌های اقتصاد دریا محور صنایع استان بازدید کردیم و طرح‌هایی را افتتاح و پروژه‌هایی را کلنگ زنی کردیم و امیدوارم دفعه دیگری برای افتتاح این پروژه‌ها به هرمزگان سفر کنم و همچنین طرح‌های خوبی در زمینه ساخت ورق‌های مورد نیاز صنایع دریایی کارخانه‌ای کلنگ زنی شد که نتیجه بسیار خوبی برای صنایع دریایی خواهد داشت.

علی آبادی، مطرح کرد: اقتصاد دریا محور از جمله اصلی‌ترین پتانسیل‌های توسعه‌ای ما است مقام معظم رهبری بر این موضوع اهتمام کرده‌اند و دستور داده‌اند و دولت جهت تحقق این اهداف بسیج شده است.

وزیر صمت ادامه داد: در صنعت در سه بخش فعالیت اساسی می‌کنیم که اولین موضوع در زمینه پیشرانه‌های دریایی است و وزارت صمت در این حوزه برنامه‌ریزی جامع ای دارد و با توجه به پیشرفت‌هایی که مطلع هستم نباید نگران پیشرانه‌ها باشیم امروز ظرفیت شناورهای داخل کشور کاملاً بومی و قابل اتکا است.

علی آبادی، اضافه کرد: امروز در تدارک توسعه صنعتی آن هستیم ما به لحاظ دانشی به این ظرفیت رسیده‌ایم و از نمونه‌هایی که ساختیم نتیجه گرفتیم و به صورت صنعتی با قیمت اقتصادی به مراتب بهتر و با کیفیتی کاملاً رقابتی از کالاهای خارجی به مردم تقدیم کنیم.

وزیر صمت، اظهار داشت: موضوع دوم تولید شناورهای دریایی است و از آنجا که ناوگان دریایی با توجه به فرسودگی نیاز به احیا دارد در این زمینه نیز اقداماتی انجام شده است که فرصت بسیار خوبی برای سازندگان و صنعتگران داخلی فراهم شده است. وی، مطرح کرد: وزارت صمت قاطعانه از هر گونه تعامل همکاری بین شرکت‌های داخلی و خارجی حمایت می‌کند.

وزیر صمت، خاطرنشان کرد: تمام نوار ساحلی از چابهار تا خرمشهر مهم است اما با شکل گیری زیرساخت‌های صنعتی در استان هرمزگان آن را با اهمیت‌تر کرده است.

گفتنی است، با حضور وزیر کشور نخستین نمایشگاه رویداد بین المللی همتایابی اقتصاد دریا محور در قشم افتتاح شد.

همچنین غرفه‌های سفارت‌های بولیوی، چین، قطر، قرقیزستان، نروژ، کوبا، برزیل، کره جنوبی، عراق، منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان شیلات ایران، استانداری هرمزگان، شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی، منطقه آزاد چابهار، منطقه آزاد اروند، وزارت صنعت، معدن و تجارت، مگا موتور سازمان منطقه آزاد قشم و شورایعالی صنایع دریایی کشور با آمادگی کامل در زمینه معرفی اقتصاد دریا محور و توسعه هدفمند همکاری‌های تجاری داخلی و بین المللی در این رویداد همتایابی شرکت کرده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =