ثبت نام 12 هزار واحد در سامانه تاپ/ 4 هزار پرونده درخواست رفع موانع داریم

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت در دیدار با استاندار ایلام بیان کرد: در سامانه تاپ نزدیک به ۱۲ هزار واحد ثبت نام نموده اند و چهار هزار پرونده درخواست رفع موانع موجود داریم.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، برات قبادیان با بیان این مطلب، افزود: انقلاب صنعتی چهارم بر اقتصاد مبتنی بر دانش متکی است و در این رابطه وزارت صمت اقدام به اجرای طرح ملی تاپ (توانمندسازی،تولید واشتغال پایدار) نموده است.

وی ادامه داد: استفاده از علم و فناوری در تولید امری ضروری و اجتناب ناپذیر در توسعه صنعتی کشورها محسوب می شود.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت خواستار حضور استاندار و رییس سازمان صمت استان در جلسه شورای معاونین وزارت صمت شد و تصریح کرد: حضور مسئولین استانی در این جلسات می تواند زمینه ساز مصوبات مثبت و اثربخش برای توسعه اقتصادی،صنعتی و معدنی استان باشد.

استاندار ایلام نیز در ادامه از آماده بودن چندین پروژه بزرگ صنعتی و تولیدی در این استان برای افتتاح خبر داد و گفت: ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته برای این پروژه ها افزون بر ۲۰۰ هزار میلیارد ریال است.

قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار معاون‌ آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: فعالیت های گسترده ای در سال های اخیر برای رشد حوزه صنعت با هدف رونق اشتغالزایی شروع شده که در صورت بهره برداری نهایی می تواند تحول بزرگی در این حوزه ایجاد کند.

وی با اشاره به برگزاری منظم نشست های ستاد اقتصاد مقاومتی، تسهیل و رفع موانع و کارگروه اشتغال افزود: پیگیری مستمر وضعیت تولید واحدهای فعال و تلاش برای احیاتی واحدهای راکد و نیمه فعال تاثیر بسزایی در ایجاد فرصت های جدید شغلی داشته است.

استاندار ایلام تاکید کرد: مهم ترین اولویت‌های استان رفع موانع تولید و اشتغال، جذب سرمایه گذاری و تسهیل شرایط برای فعالیت تجار و صادر کنندگان است.

سلیمانی دشتکی احیای ظرفیت های تبصره ۱۸ توسط دولت را راهبردی ویژه برای فعال سازی واحدهای تولیدی نیمه فعال و راکد دانست و با گله از برخی بانک ها برای اجرایی نکردن مصوبات یادآور شد: برخی بانک ها با تنگ نظری در این مسیر مانع ایجاد می کنند این در حالی است که دولت بر اجرای مصوبات برای گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان اصرار دارد تا کارگاه هایی که مشکل پیدا کرده اند بیدار و احیا شوند و در استان نیز یکی از این موارد کارخانه سیمان دهلران است.

وی با اشاره به اینکه در استان مسیر اصلی کار و فعالیت بر محور تولید تنظیم و در این راه تمامی حرکت ها برای محقق شدن شعار سال برنامه ریزی شده است، اضافه کرد: رشد ۲۰۰ درصدی نرخ سرمایه گذاری و کاهش نرخ بیکاری از ۱۷،۶ به ۶،۵ درصد از نتایج این رویکرد بوده است.

استاندار ایلام با اشاره به افتتاح ۱۳۰ هزار میلیارد ریال پروژه به شکل ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهوری و وزرا در استان از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: ۲۰۰ هزار میلیارد ریال پروژه دیگر نیز آماده افتتاح شده و به تدریج به بهره برداری خواهند رسیدکه از مهم ترین آنها پروژه واحد الفین پتروشیمی ایلام است.

سلیمانی دشتکی افزود: واحدهای بزرگ تولیدی فولاد آتنا، کوشاب غرب و استیل کرد سه پروژه مهم صنعتی و تولیدی استان هستند که شروع بکار کرده اند اما هنوز بطور رسمی افتتاح نشده اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =